Kedves utánpótlás Focisták/ Sportolók !

Ezután rátok helyezem a fókuszomat, és nektek segítek elérni az álmaitokat! Hogyan tudtok velem együtt dolgozni? Miért döntöttem így?

Kiderül ebből a posztból!

A több éves tapasztalatom a sport világában a folyamatos megtapasztalásaim és az általam mentorált sportolók által szerzett tapasztalatom sarkallt arra, hogy kezembe vegyem az irányítást. Ez a korosztály van a legkritikusabb helyzetben a jövőjét illetően, itt már penge élen táncolnak a sportolók abban értelemben, hogy valóban profivá válnak és megtérül a rengeteg befektetett munka és pénz, vagy az álmok csak álmok maradnak.

A mentális készségekre és lehetőségre a mai napig igen csekély hangsúlyt fektetnek szövetségi és edzői szinten is. A tapasztalatom az, hogy a sportolókat a végtelenségig terhelik és kizsigerelik a “hatékonyság érdekében” a folyamatos terheléstől várnak minden megoldást! Semmi hangsúlyt nem fektetve az adott sportoló lelki és mentális világára ezáltal, igazán tehetséges sportolók tűnnek el és esnek ki elveszítve sokszor egy család életének befektetett munkáját, (mert nem csak a sportoló, hanem legtöbb esetben a családja is a sportoló gyermek karrierjére teszi fel az életét)


Az elmúlt években többszáz sportolóval dolgoztam együtt valamilyen formában, kezdőktől a profikig, és több tucat csoportos tréninget tartottam. Azzal, hogy ennyire szorosan dolgoztam együtt az ügyfelekkel, egyedülálló tapasztalatra tettem szert.

Úgy döntöttem, hogy a szaktudásomat ezután lézerpontosan egy területre fókuszálom, hogy az eddigieknél is látványosabb eredményeket érjek el az ügyfeleimmel.
Holisztikus szemlélettel, átfogó módon egy MMM Mester Mindset Mentoring program keretében támogatom ezután a sportolókat abban, hogy szintet tudjanak lépni a sport világában.

Miért pont őket támogatom?
Ha egy utánpótlás sportolóval dolgozom, már fél mondatból látom az összefüggéseket, a kihívásokat és a megoldásokat. Nem csak a sportban,hanem a magánéletben, az iskolában, az edzőkhöz kapcsolódó gondolkodásmódhoz kapcsolódó problémákat is betéve ismerem.
Nem véletlen, hiszen ahhoz, hogy a jelen szintemre elérjek, rengeteg hasonló problémával kellett nekem is megküzdenem aktív sportolói időszakomban, és napi szinten segítem ezt a korosztályt.

Egy rendkívüli lehetőségre nyitok most ajtót neked.
Egy strukturált, célratörő programot hoztam létre, a legnagyobb elakadások megoldására a sport mentaltréning keretein is túl nyúlva!!!
Ismersz más ilyen lehetőséget? (Én nem.)

A folytatásban úgy tudsz velem együtt dolgozni, ha írsz nekem egy emailt, vagy egy üzenetet, és felmérem, hogy érdemes-e becsatlakoznod a legfrissebb, MMM Mester Mindset Mentoring névre hallgató programomba.

Egy magasszintű programot hoztam létre, melynek keretében már most több ügyféllel dolgozok együtt a háttérben. A helyek folyamatosan telnek, a bejutás viszont előszűrés alapján történik, tehát nem dolgozom együtt bárkivel.

Mi az, amire ezután számíthatsz ha követsz engem?
Ha U14-U19-ig profi utánpótlás vagy, akkor megnyílik számodra a Álmok kapuja. Rengeteg kifejezetten rád szabott tanítással foglak elhalmozni, mind a sportban, mind a magánéletben , mind a szemléletedben.
Én leszek a Te utadnak az első számú Irànytűje!

Adminisztratív kérdések és válaszok:

Lehet-e még egyéni konzultációra jelentkezni hozzám?

 

Nem. Csak a Mester Mindset Mentoring program keretében tudunk együtt dolgozni.

A Kiteljesedés Most Indul! 💪🏼😉!

Hajrá!”

Cynthia

HITVALLÁSUNK

Az Élet Egy Gyönyörű Játék,
csak Tudni Kell Játszani

SM - Nagy Cynthia