Anyai Önbizalom Növelő Tréning
Ha te jól vagy, ő is jól van!

„Ha anya vagy kétszer gondolkodsz egyszer önmagadért, egyszer a gyermekedért!”

Sophia Loren

Honnan tudod, hogy szükséged van az anyai önbizalmad erősítésére, az önbecsülésed növelésére?

Ezen területeken külön-külön is embert próbáló feladat tud lenni talpon maradni, de jellemzően nem sokan vagyunk csak 1-1 feladatkörben viszont, ha ezen erőt próbáló területekhez még önbizalom és önértékelés probléma is társul szinte lehetetlen a kudarc és a belső összeomlás elkerülése.

Anyaként rengeteg területen kell helytállni:

Szállj ki a bizonytalanságból!

A magabiztos gondolkodást és viselkedést lehet gyakorolni, és idővel szokássá alakítani.
Tanuld meg ezzel a tréninggel szeretni önmagad és leküzdeni bizonytalanságod, hogy gyermekednek is a legjobbat adhasd át!

Egy kutatás szerint a magyar nők/anyák 46-75%-ának van szüksége és igénye arra, hogy helyreállítsa az önbecsülését ma Magyarországon. Ez a szám nem kevés. Fontos foglalkoznunk vele, hiszen az önbizalmunk, önbecsülésünk, önértékelésünk a személyiségünk, az életünk és anyaságunk, boldogságunk alapja. Szakmámban azt tapasztalom, hogy a gyermekek rengeteg problémája a szülőktől ered, folyamatosan tapasztalom, hogy az édesanyák legalább annyira elveszettek és bizonytalanok, mint gyermekeik, ha nem jobban. Szülőként felelősségünk a maximálisat nyújtani gyermekeinknek, de senki nem adhat és nem is tud többet adni magából, mint ami van. Szorongó anya=szorongó gyermek, önbizalomhiányos anya=önbizalomhiányos gyermek…. sorolhatnám, a családi mintázatokat visszük görgetjük magunkkal az évek során, és adjuk tovább. Gyermekeink egészsége és sikere sokszor sajnos rajtunk múlik leginkább. Ezt a tréningben nem csak sportoló gyermekek anyukáinak készítettem, hanem minden anyukának, aki változtatni szeretne segítő kezet nyújtok.

Sokan nem merik vagy nem is veszik kezükbe a sorsukat, ha azon csodálatos nők és anyák köze tartozol, aki változtatni akar és mer, várlak szeretettel!

Ki tartja a tréninget

“Alapvetően egy befektetés van, ami minden mást leköröz:
fektess saját magadba!”
Warren Buffett

Szabadítsd fel önmagadat!

Miről lesz szó a tréningen?

A tréning izgalmas, érdekes és interaktív feladatokkal, az életedből hozott problémák átbeszélésére is van lehetőség, jó hangulatban kellemes csapatban. A csoportos tréningen nem csak tőlem és Nagy Judittól, hanem egymástól is tapasztalatot gyűjthettek 🙂 A programot színesíti Nagy Judit gyermek kineziológus természetgyógyász előadása, aki többek között saját szakmai tapasztalatai alapján ad iránymutatást a „boldog anya-boldog gyermek„ fogalom fontosságáról és ennek ellenkezőjének árny oldalairól.

Mit nyerhetsz a tréninggel, mire lesz hatással

HA KÉSZEN ÁLLSZ A VÁLTOZÁSRA, JELENTKEZZ !

A tréning 1 napos, személyes jelenléttel zajlik, a feladatok és az interaktivitás miatt, hogy mindenkire jusson idő a létszám korlátozott (maximum 16 fő)!!!!

A tréning ára:
40.000 Ft.

A tréningre 10.000Ft előleg megfizetése után tudsz regisztrálni és onnantól biztosított a részvételed!

Helyszínen fizetendő: 30.000 Ft.

Időpont:

2022.04.22. péntek 15 órától

Helyszín: Budapest 18. kerület Pestszentlőrinc

A létszám korlátozott, érdemes időben jelentkezni!!!


JELENTKEZÉS

HITVALLÁSUNK

Az Élet Egy Gyönyörű Játék,
csak Tudni Kell Játszani

SM - Nagy Cynthia és Weisz Gábor